Lär känna oss

Här finner ni individerna bakom kameran, datorn och pennan! Vi är ett sammansvetsat team med ett gemensamt mål: Vi vill skapa nytänk, kreativt och engagerat innehåll. Vi har kunskap inom allt från filmning, fotografering, redigering, ljud, ljussättning, illustration och animering. Ta en titt nedan för att se vem som gör vad och vad som driver oss inom Florin Partners Media Group.

Jonathan Florin

Affärsutveckling och grundare

Jag arbetar med att utveckla vår affärsverksamhet framåt och att få våra kunders visioner att bli verklighet. Det som driver mig är själva skapandet. Därför gillar jag att vara nära produktionen av våra projekt. Mina ögon öppnades för mediaproduktion när, jag praktiserade på en stor mäklarfirma i New York som 17 åring. Där fick jag lära mig och hjälpa till att utveckla firmans mediastrategi. Sedan dess har jag suttit många timmar i redigeringsprogram och arbetat med diverse film- och reklamprojekt. Passionen för kreativt skapande har bara vuxit. Det känns fantastiskt roligt att göra mediaproduktion mer lättillgänglig för våra kunder!

072-028 72 20 | jonathan@florinpartners.com

Felix Fernum

Creative Director och grundare

Jag har sedan lång tid inspirerats av kreativt skapande. Jag drivs av att arbeta med projekt som ger mig friheten att uttrycka känslor och tankar genom film och foto. Mitt arbete inom Florin Partners Media Group innebär, att jag jobbar nära projekt kopplade till film, foto och grafiskt skapande. Som Creative Director är jag en del i samtliga projekt och arbetar nära kunderna för att säkerställa att deras behov blir uppfyllda.

Jag strävar konstant efter att skapa perfektion och att överträffa förväntningar. Förståelsen för företags behov och intressen samt ett djupt intresse för media och kreativt skapande ger mig goda möjligheter att skapa något unikt och välanpassat för varje enskild kund. Jag tror på att en stark relation och förståelse för kundens behov samt goda kunskaper inom media skapar mycket bra förutsättningar för en lyckad affär.

076-029 00 53 | felix@florinpartners.com

Per Florin

Grundare

Som medgrundare och styrelseledamot är jag ett bollplank för resten av teamet, när det gäller beslut som ska tas i utvecklandet av Florin Partners Media Group. I min yrkeskarriär har jag förstått vikten av att skilja ut sig från mängden vad gäller bland annat annonsering - därför ligger detta bolag och bolagets uppdrag mig varmt om hjärtat.

0704-85 08 85 | per@florinpartners.com

Julia Lundgren

Affärsutveckling

Jag har ett stort intresse för företagande och tycker det det är fantastiskt spännande att arbeta i ett start-up företag, där arbetsuppgifterna är många och företaget är inom ständig förändring. Vad som tilltalar mig hos Florin Partners Media Group är att man både får arbeta “hands on” med affärsutveckling och företagande - samtidigt som hela konceptet är baserat på praktik och det estetiska. Jag har ett stort intresse för mat och matlagning och har spenderat mycket tid att fotografera just mat.

julia@florinpartners.com

Albin Karlsson

albin@florinpartners.com